Doosvormen

Het vormen van dozen met behulp van een verpakkingsmachine stelt specifieke eisen aan een verpakking. Een doos die handmatig gevormd en verwerkt wordt kan niet altijd één op één verwerkt worden op een kartonneermachine. Soms zijn de doosaanpassingen die gemaakt moeten worden minimaal, soms moet de constructie van de doos veranderd worden, maar gebeurt dit “onder de motorkap”. Wij leveren u bij een machine altijd een constructietekening van de doos en een advies ten aanzien van de te verwerken kartonkwaliteit.

Onze kennis van zowel kartonneermachines als van doosconstructies en verpakkingsmaterialen werkt in uw voordeel. Hoe efficiënt uw verpakkingsmachine draait, is tenslotte een samenspel van verpakking en machine. Onderstaand vindt u voorbeelden van doosconstructies en materialen welke over onze verpakkingsmachines verwerkt kunnen worden.

Doosconstructie

De manier waarop de doos haar vorm krijgt kan met behulp van lijm, maar ook zonder lijm gerealiseerd worden.

Tray’s

Trays vormen kan zowel met behulp van lijm of zonder lijm, afhankelijk van de materiaalsoort of de constructie van de tray.

Speciale verpakkingen van karton

Specials

Vensters, speciale vormen, gebruikersvriendelijke openingen, afwijkende bedrukkingen. Wij laten jouw product opvallen in de schappen.

Verschillende materiaal soorten op een rij

Materiaal soorten

Onze machines verwerken doosjes en trays uit duplex karton, golfkarton, ultralicht golfpapier, gelamineerde kartonsoorten en bewerkte kartonsoorten.