Over ons

Van De Velde Systems – Schut levert verpakkingsmachines voor de verwerking van doosjes, sleeves en trays uit duplex karton, golfkarton, vederlicht golfpapier en combinaties daarvan. Dit doen we al meer dan 50 jaar. Ooit begonnen als licentiehouder van de zogenaamde Sprinter locking heeft Van De Velde Systems – Schut zich ontwikkeld tot leverancier van topload- en endload- machines en van sleevemachines.

Machines met oog voor verpakkingen

Vanuit deze oorsprong weten wij hoe belangrijk het is om machine en verpakking optimaal op elkaar af te stemmen.  Onze uitgebreide kennis van doosconstructies en verpakkingsmaterialen is daarbij van groot belang. Wij zoeken de verpakkingsoplossing niet alleen in de machine, maar ook in (speciale) formaatdelen of zelfs in de aanpassing van een doosconstructie. Zo komen we vaak tot een praktisch resultaat. Kortom: machines met oog voor verpakkingen.

Demoruimte

Demoruimte Van De Velde Systems – Schut

In onze demoruimte in Eerbeek ziet u verschillende verpakkingsmachines in diverse snelheden in werking. U krijgt zodoende een goed beeld van de mogelijkheden om uw product machinaal te verpakken.

Een bezoek aan onze demoruimte brengt u ongetwijfeld op nieuwe ideeën. Neem uw eigen product mee en laat u inspireren door de diverse verpakkingsvoorbeelden uit binnen- en buitenland.