Halal

Diverse halal kip, halal vleessnacks en ander halal vleesssoorten worden met behulp van de Van De Velde Systems – Schut opzetmachines en sluitmachines in doosjes verpakt. De markt voor halal vlees en snacks weet Van De Velde Systems – Schut te vinden en dat is geen toeval. De manier van doosjes vormen vergemakkelijkt het handmatig of automatisch vullen van de doos. De toploading verpakkingsmachines vormen namelijk een platliggend doosje tot een doos met openstaand deksel, waardoor een grote vulopening ontstaat.

diepvries producten

Is de vleessnack diepgevroren dan kan in veel gevallen direct in de doos verpakt worden. Het karton is dan voorzien van een vet- of vochtafwerende laag.

Kartonnen sleeve

Is het product makkelijk als één geheel te schuiven, bijvoorbeeld maaltijden op schaal, dan is machinaal aanbrengen van een kartonnen sleeve met behulp van bijvoorbeeld de sleevemachine ASM60 een prima oplossing. Vooral in het koelvers segment, zoals bij het verpakken van salades en vleesvervangende producten wordt de ASM60 veel gevraagd.

Zelf testen in de demoruimte? Neem contact met ons op!

In de demoruimte in Eerbeek demonstreren wij zowel topload als endload en sleeve machines. Vraag naar de mogelijkheden, wij maken u graag een verpakkingsvoorstel.

Food verpakken in doosjes
Eigenschappen
Voordelen
  • Handmatig of (semi) automatisch vullen
  • Makkelijk om te stellen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Onderdelen op voorraad
  • Gebruikersvriendelijk
  • Huur en koop
Verpakkingslijnen
Verpakkingslijnen