Eenvoudig automatisch verpakken in doosjes

 

Schut Systems biedt een drietal oplossingen om te starten met automatisch verpakken in doosjes: Toploading , Sleeven en Sideloading.

Toploading – groot vulgemak

Het karakteristieke van Toploading zit ‘m in het vormen van een doosje met openstaand deksel, waardoor de grootste opening als vulopening dient. Het vulgemak dat daarmee ontstaat is enorm, voor zowel handmatig als automatisch vullen. Toploading is daarom geschikt voor het verpakken van een groot aantal verschillende soorten producten. De machines zijn verkrijgbaar in verschillende snelheden tot maximaal 120 dozen/minuut

Sleeven – Groei in koelvers

De Sleevemachine ASM 60, schuift een voorgelijmde kartonnen sleeve om een tray, schaal of kuipje met een snelheid tot maximaal 60 sleeves per minuut. In eerste instantie werd de machine ontwikkeld als alternatief voor handmatig verpakken. Ervaring leert dat de ASM60 ook een alternatief is voor de snellere wraparound machines die met niet-voorgelijmde sleeves werken. Met name in het koelvers segment wordt de sleevemachine veel ingezet.

SA30 – Sideloading voor starters

De SA30 maakt de overstap van handmatig naar semi-automatisch Sideload verpakken erg gemakkelijk. Op professionele wijze worden doosjes met behulp van hotmelt gesloten. Het ideale van de SA30 is dat voor het overstappen naar een ander formaat doosje er geen extra onderdelen nodig zijn.

Wilt u de machines “Live” zien draaien? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze demoruimte.

 

Demoruimte Schut Systems

Bezoek de demoruimte