Dozensluitmachines

De toploading dozensluitmachines van Van De Velde Systems – Schut sluiten een (consumenten) doos vervaardigd uit duplex of golfkarton met behulp van hotmelt.

  • Snelheden tot 30, 50, 80 of 120 dozen per minuut
  • Makkelijk omstelbaar
  • Eenvoudig in bediening en onderhoud
  • Makkelijk te reinigen
  • Groot formaatbereik
  • Grote vulopening
  • Integreerbaar in bestaande verpakkingslijn.

Er zijn ook regelmatig gebruikte sluitmachines beschikbaar. Ook het huren van verpakkingsmachines is mogelijk.

C111 – Dozensluitmachine

De C111 is een toegankelijke en transparante machine. Veel aandacht is besteed aan een optimale doorvoer van de dozen. Tijdens het sluiten van de dozen met behulp van holtmelt, zorgen de aandrukrollen voor een constante druk op de gelijmde klep. Een optimale hechting is hiermee gegarandeerd.

C113 – Dozensluitmachine

Bij Van de Velde Systems – Schut beschikken we over verschillende dozensluitmachines, die voor meerdere productlijnen geschikt zijn. Zo ook de C113. De vacuümband zorgt voor een rotatie van de verpakking, waardoor op hoge snelheid (tot 90 verpakkingen per minuut) verpakkingen gesloten kunnen worden.

C103 – Dozensluitmachine

De C103 is een uiterst toegankelijke en transparante machine, die met behulp van hotmelt 3 kleppen van een doos sluit. Veel aandacht is besteed aan de details die bijdragen aan het schoonmaak- en onderhoudsgemak en aan een goede begeleiding van de doorvoer van de dozen.

CM35 – Dozensluitmachine

De CM35 is een zeer compacte, continu lopende machine, gebouwd in een Z-vorm. Het is een flexibele machine die eenvoudig aan uw wensen kan worden aangepast. Er is zorg besteed aan betrouwbaarheid, gemakkelijke toegang voor operators, onderhoud en service. Daarnaast is machine is voorzien van een Nordson lijmunit.

CM65 – Dozensluitmachine

De CM65 is een continu lopende machine met een snelheid tot 65 dozen per minuut. De machine sluit de doos aan 3 zijden met behulp van hotmelt en kan in lijn geplaatst worden met de dozen opzetmachine EM60, EM90 of F111.

SA30 – Dozensluitmachine

De SA30 semi-automatische dozensluiter sluit 2 kleppen van een doos tegelijkertijd door middel van hotmelt. Het is een ideaal hulpmiddel voor het verwerken van kleine productieruns of testruns.

sluiten topload flow
CM65 dozensluitmachine
VdVS-endloading
C101 dozensluitmachine
invoer sluitmachine C101
C113 dozensluitmachine (Large)
C113_Omstellen_met_handwiel (Large)
Invoer_C113_gating (Large)
VdVS-toploading
Wellicht ook interessant: